- Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris
Temàtica:
Ubicació:
La gastronomia de Viladrau es basa en els productes de temporada. Són especialment preuades les patates del bufet i les mongetes del ganxet, dotades d’una qualitat gastronòmica especial gràcies a la qualitat de l’aigua i al terreny silícic de Viladrau. Igualment reconeguts són els plats de caça, especialment senglar, i les truites de la riera Major.
 ,
Tot i així, la reina de la gastronomia a Viladrau és la castanya, una castanya petita i de gran sabor que els tretze restauradors del poble treballen especialment a la tardor, al voltant de la Fira de la Castanya. D’aquí en surten els plats més tradicionals —com el civet de senglar i el morro i orella amb castanyes— i plats de creació —com el semifred de castanya amb gelat glacejat i borratxo de ratafia—.
 ,
Cal també aprofitar per comprar un dels millors embotits de la zona i, especialment, els singulars castanyots, galetes fetes amb farina de castanya. Els trobareu als forns de la vila.
 ,
Text redactat per: Centre Cultural Europeu de la Natura , , , , Any: 2008
 ,
 ,
 ,