Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Tartareu (Les Avellanes i Santa Linya)

A Tartareu, cua de guineu
Coneix!

Gentilici: Tartareuens/-nes

Municipi: Les Avellanes i Santa Linya

Població de Tartareu: 118 (2012), 113 (2010)

Població del municipi: 483 (2012)

Sup. municipal: 104 km²

Escut: 
Mapa urbà: 

Rutes suggerides

De Tartareu a Sant Llorenç de Montgai (19.00km)

Les activitats econòmiques principals són l’agricultura i la ramaderia. Es conreen principalment ordi, blat, ametllers i oliveres, també és corrent la criança de bestiar oví i porcí.

Festa Major : tercer cap de setmana d’agost, activitats adreçades al públic de totes les edats. Aplec de Sant Miquel : darrer diumenge de setembre, diada de retrobament i celebració: missa, visita al castell de Tartareu, exposicions i dinar de...

Ermita de Sant Miquel És una ermita romànica , antiga parroquial del poble, que actualment està perfectament restaurada, situada sota del castell de Tartareu. Va ser construïda entre la segona meitat del s. XII i principis del XIII, de planta...

Participa

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.