Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Dels encants de Santa Anna als horts de Carcaixent

De la Llosa de Ranes a Carcaixent
Durada: 
Ruta de 2 dies
Dificultat global: 
Baixa
Distància: 
19.00km
Dates a destacar: 
Punts d'Interés: 

A la Llosa de Ranes: El Casc antic amb les seues fonts urbanes i l'església. Pel que fa al terme l'ermita de Santa Anna i el paratge i  el Balneari .

A Castelló de la Ribera: El castellet, la font amarga, el palau de l'heretat,i el paratge de la Gola.

A la Pobla Llarga: El casc antic amb l'església.

 A Carcaixent: Els horts, amb l'hort de l'ermita, i pel que fa al casc antic l'església, el magatzem modernista i algunes cases senyorials.

Descripció del grau de dificultat segons el desnivell i la distància: 
Pel que fa al grau de dificultat és de nivell baix, hi ha una primera costereta suau i després és tot baixada i planer. Pel que fa a les distàncies són curtes el primer dia 9 km i el segon dia 10