Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

El parc valles

Dimecres, 22 novembre, 2017
Ubicació: 
Font/Autor: 
les meves vivencies y una mica de internet
Text aportat per: 

El parc Valles es a Terrassa on es reuneixen diferents llocs de entreteniment a mes dels cinemes  i diferents tendes de roba i de tecnologia com el conegut Mèdia Mark a mes de diferents supermercats i discoteques o gimnàs apart de tenir unes pistes de Padel .

Al costat del parc es situa el conegut Decatlon i varies cadenes de restaurants i restaurants de menjar rapid com el Viena i el Macdonalds .

Es un parc ideal per celebrar cumpleañs festes o anar de passeig per les tendes i zones de entreteniment , a mes tens lloc on prendre un cafè o una tapeta en qualsevol lloc del parc  .     

AdjuntMida
Image icon es el parc valles 205.3 KB