El conill amb xocolata i altres delícies de la gastronomia de Cinctorres

Dilluns, 21 novembre, 2011
Ubicació: 
Font/Autor: 
pas

A més dels plats d’olla i la carn a la brasa típics de tota la comarca, a Cinctorres s’ha de tastar el conill amb xocolata, plat tradicional , ,en algunes festes i plat típic als casaments dels anys cinquanta, seixanta i fins i tot setanta. D’altres plats populars són l’escaldabarbes, la llanda i les pataques gorrineres. Pel que fa als , ,dolços, els més típics són les coquetes, pastissos farcits de confitura ,de carabassa. Per Sant Antoni els majorals en reparteixen als participants en la benedicció dels animals, però en versió gegant. Hi ha d’altres dolços que tenen l’ametla com a base:rosegons, ,manolitos...

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,