Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
El Camí brancal del Delta de l'Ebre

Municipis d’aquest tram

Enllaços i Descàrregues
Informació del Tram
Marca: 
Brancal

Distància total: 
108.00km
Estat del tram: 
Trams practicables amb GPS o sobre mapa (no marcats)
Descripció general del tram: 

El Camí brancal al Delta de l'Ebre ens endinsa per un des espais naturals més rics i amb més diversitat de les nostres comarques, on cada estació el paisatge canvia depenent del cicle del correu de l'arròs, i els diferents cicles de la fauna que niua i té hàbitat al Delta de l'Ebre.

 El Camí s'inicia a Sant Carles de la Ràpita i arribarem al paratge de l'Encanyissada i el Poble de Poblenou del Delta, seguirem fins a la Tancada i la barra del Trabucador, passarem pels Muntells i Sant Jaume d'Enveja. Creuarem el riu Ebre deixant endarrera el Montsià i arribarem a Deltebre, primera població del Baix Ebre. Passarem per la platja del Fangar i la població de l'Ampolla, seguirem per Camarles i finalment l'Aldea on acaba el recorregut del brancal i  on enllaça amb el troncal d'El Camí.

Guia editada?: 
No
Grau de dificultat: 

 Baixa, tot el recorregut és planer  entre camps d'arròs i dunes.

Comarques: 
Participa!

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.

Agraïments: 

 Agraïm en especial el seu treball i les seues aportacions a  Francesc Bertomeu