Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Valls

La ciutat de convida a mirar el cel
Coneix!

Comarca: 
habitants: 
24.321
Superfície: 
55,28 km²
Altitud: 
215 msnm

Gentilici: vallenc, vallenca

Valls és una ciutat i municipi espanyol pertanyent a la província de Tarragona, capital de la comarca de l'Alt Camp. Amb una població de 24.570 habitants representa més de la meitat de la població de la comarca. Es troba a l'àrea coneguda com Camp de Tarragona al costat del riu Francolí, molt a prop de Reus i de Tarragona.

És de molt interès l'església romanogótica de "Sant Joan", que es remunta al segle XVI i la "Capella del Roser", amb un mosaic de rajoles sobre la batalla de Lepant del segle XVII.

Aquesta ciutat és bressol del calçot, així com de les tradicionals Colles castelleres Vella i Joves Xiquets de Valls.

Escut: 
Participa

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.