Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Rellinars

Coneix!

habitants: 
726
Superfície: 
17,79 km²
Altitud: 
322 msnm

Gentilici: rellinassenc, rellinassenca

Rellinars és un municipi situat als límits del Vallès Occidental amb el Bages. El seu paisatge s'emmarca entre l'Obac d'una banda i el massís de Montserrat per l'altra. Prop de 700 ha del terme es troben dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac i formen part de l'espai europeu Xarxa Natura 2000.

Aquesta situació privilegiada enmig de dos espais naturals fa que tingui una important població de segones residències i turística, disseminada al llarg del casc urbà i de les diferents urbanitzacions que s'escampen al voltant de les rieres i turons del terme.

Una altra de les riqueses més preuades del terme ha estat sempre l'abundància de fonts i torrenteres que configuren un paisatge verd i abrupte, amb boscos de pinedes i alzinars que han anat ocupant els antics conreus de vinya.

L'agricultura i les vinyes han perdut terreny i l'economia es basa actualment en el sector terciari i de serveis.

 

Escut: 
Participa

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.