Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Un any del Twitter d'El Camí

Ja ens segueixes?

Aquest dijous 2 d’octubre  fa un any que vam començar a sortir a Twitter @femElCami per comunicar millor el nostre projecte i fer-lo més participatiu.Després d’aquest any hem fet 434 piulades, tenim 911 seguidors i seguim a 1.989 twittaires.   T’agraïm la teva participació i t’encoratgem a seguir-nos al Twitter si encara no ho fas. Ens pots cercar i seguir a Twitter com a @femElCami. També ens agradaria que si tens algun  suggeriments sobre temes, llocs, caminades o altres coses que penses que es puguin dir des del Twitter ens ho comuniquessis.  Gràcies per fer possible  aquest aniversari i per la teva amistat amb El Camí.