Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Paratges i pobles d’una banda i altra del massís

Breda–Santa Eugènia de Berga
Comarca: 
Durada: 
Ruta de 2 dies
Dificultat global: 
Baixa - Mitjana
Distància: 
45.50km
Dates a destacar: 
Breda: Festa de l’Ajust i fira d’entitats (3r diumenge després de Pasqua), Aplec de la Sardana (1a setmana d’abril), Aplec de Santa Anna (26 de juliol), Festa Major (pels volts del 8 de setembre)..
Arbúcies: Festa de les Enramades (diumenge anterior al Corpus. Declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional)
Viladrau: Els Esclops d’en Pau (Divendres Sant), Aplecs (Sant Segimon,1 de maig; Erola, últim diumenge de maig; Matagalls,segon diumenge de juliol), Festa Major i Contradansa i ball del ciri (8 de setembre), Fira de la castanya (30 d'octubre)
Taradell: Festa Major de Sant Sebastià (20 de gener), Festa dels Tonis (mitjan mes de gener), Festa Major de Sant Genís (25 d’agost), Festa Toca-sons (25 d’agost)
Sta. Eugènia de Berga: Festa dels Tonis (últim diumenge de gener), Festa de l’Arbre (primer diumenge de març), Cantada de caramelles (Setmana Santa), Festa d’Homenatge a la Vellesa (maig), Festa Major (primer diumenge de setembre)
Descripció del grau de dificultat segons el desnivell i la distància: 
La primera etapa, de Breda a Viladrau és força llarga. La segona, de Viladrau a Santa Eugènia de Berga, és més curta i més planera.