Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

L'Institut Príncep de Girona elabora un herbari

El passat 14 d'octubre els nois i noies de l'Institut Príncep de Girona varen fer una caminada per repassar l'etapa del brancal de Collserola, de Vallvidrera a la Font de la Budellera.

El resultat d'aquella caminada i d'una altra realitzada pel seu propi compte, ha estat l'elaboració d'un herbari que recull exemplars de plantes autòctones d'aquesta etapa del tram.

Si sou escola o institut vetllador/a i heu fet algun treball de descoberta del vostre entorn us animem a fer ús de la Camipèdia per poder donar a conèixer els punts d'interès natural, cultural i social.