Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

L’espectacular congost de Mont-rebei

De la Clua a Àger
Pobles d'aquesta Ruta: 
Comarca: 
Durada: 
Ruta d'un dia
Dificultat global: 
Baixa - Mitjana
Distància: 
25.00km
Dates a destacar: 
Festes majors d'Àger (22 de gener, per sant Vicenç i 15 d'agost, per la Mare de Déu d’agost, on encara es manté el tradicional i antic cós de la Cordera)
Aplecs a Àger: Aplec de Santa Helena (8 de maig), Aplec a l’ermita de la Mare de Déu de Pedra (23 de maig), Aplec a l’ermita de Sant Llobí (primer diumenge de setembre)
Fira Artesana d’Àger: se celebra el primer diumenge de desembre, hi trobem productes de la terra, una demostració d'oficis antics i La Vetllada Poètica del Porcell.
Festa Major de Corçà: primer cap de setmana de juliol.
Aplec de la Pertusa (Corçà): primer diumenge de maig
Festa Major d’Agulló: tercer cap de setmana d’agost
Descripció del grau de dificultat segons el desnivell i la distància: 
Ruta llarga, per a persones avesades a caminar. Alts penya-segats, no recomanable per a persones que tinguin problemes d'alçades.