Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Estada-taller col·laboratiu: Revestiment amb calç de les parets del Mas el Negre

Aquest estiu hem portat a terme una Estada-taller al Negre en què els participants han après a a aplicar calç a les parets amb el sistema tradicional,

tot col·laborant en completar la rehabilitació de l'alberg i centre d'activitats d'El Camí en un indret privilegiat del Ripollès.

Al llarg dels mesos de juliol i agost, els col·laboradors han  passat entre una setmana fins al mes sencer al mas en rehabilitació. Va ser una estada molt profitosa per a tothom i també vam aconseguir donar una empenta a la rehabilitació d'El Negre.