Ens acompanyes al Parlament a lliurar els resultats de la MarxaSom?

El 29 de maig a les 17:45

Ja tenim dia i hora per lliurar els resultats de La Marxa Som a la Presidenta Carme Forcadell. Serà el proper dilluns 29 de maig.

A les 17'45 hores ens trobarem a la porta del Parlament per anar tot seguit en grup a l'Hemicicle amb tots els que ens hi vulgueu acompanyar.

Prèviament, segons els formats establerts pel propi Parlament, una petita comissió li haurem lliurat l'informe final amb les dades i propostes consensuades durant la Marxa als municipis i a la cloenda de Montserrat del 31 de juliol.

A l'Hemicicle disposarem d'uns minuts per si voleu adreçar alguna pregunta o comentari a la Presidenta relacionat amb la finalitat de l'objectiu Catalunya Democràcia Plena.

Li lliurarem un joc dels records i de la tela commemorativa de La Marxa Som, que també us lliurarem als que ens hi acompanyeu.

Per decidir, compta amb mi!
Objectiu Catalunya democràcia plena.

A més de l'informe final de LMS, informarem d'aquesta nova campanya extensiva que iniciarem properament: la recollida d'adhesions de persones, personalitats, entitats i partits per aquest ambiciós objectiu: l'assoliment d'una democràcia plena a Catalunya, en el marc del proper procés constituent.
Vegeu aquí el manifest, al que properament us hi podreu adherir un cop es publiqui la web de la campanya.

Si voleu venir al Parlament, indiqueu-nos si us plau a info@lamarxasom.cat el vostre nom i cognoms, document d'identitat, municipi i comarca, així com si sou d'alguna entitat adherida.