Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

El grup organitzador; motor del grup de Caminants

 Ensenya'ns el teu poble, apuntat al grup organitzador.

Com sabreu el grup de CAMInants té com objectiu autoorganitzar-nos per anar fent el Camí, bé doncs a partir d'ara dintre del grup hem creat dos nivells  o graus d'implicació, perquè pugueu triar on voleu ser-hi.

 Per una banda hi ha l'opció dels caminants que no organitzen però hi participen, que es poden apuntar a les caminades que els puga interessar però sense cap intenció o compromís d'organitzar-ne cap pel seu poble.

 L'altra possibilitat per les persones o associacions més actives és apuntar-se al grup organitzador, amb la idea d'organitzar caminades pel seu poble, depenent de les persones que s'apunten a aquest grup  tindrem un mapa sobre les etapes que farem i anirem configurant un calendari de caminades.

 Si voleu apuntar-vos poseu-vos en contacte amb Ramon Martí Roca.

rmarti@elcami.org 647870222. Moltes gràcies