El Grup de Caminants: Passat, present i futur

  Fem camí, més que mai!!

 El Grup de CAMInants és la figura de dinamització d'el Camí, on hi ha  les persones i entitats més actives i dinàmiques, aquelles que ens movem perquè el Camí siga un projecte de vertebració social i de coneixement del territori viu i ferm.

 Durant el curs passat 2015-2016 vam establir  a partir de l'experiència de les caminades les bases del bon funcionament del grup, pel que fa a l'organització de les caminades, que hi haja  el  màxim d'informació clara, amb   l'establiment de les fitxes de les caminades, així com l'organització de les inscripcions de les persones participants. Una vegada acabada la caminada  l'organització de les cròniques i les fotografies. Així com tot el que fa a la transmissió de la informació per correu electrònic, formació dels grups comarcals de whats app i la creació del grup de facebook del grup de Caminats.

El darrer 1 i 2 d'octubre vàrem fer l'aplec d' el Camí a Xàtiva( la Costera), on valoràrem  el funcionament i  els punts dintre de l'organització que havíem de millorar, o que tenien més complicació, com el control del temps en etapes llargues, la logística dels cotxes, o el control de les inscripcions i les persones no inscrites el dia de la caminada.

També hem fet una valoració sobre mapa de la situació de cada etapa i de cada comarca.

Per altra banda com a previsió de futur hem fet una valoració de les possibles propostes  per al curs 2016-2017.