Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Concert d’homenatge a Joan-Pau Giné i a Ovidi Motllor a Girona (dissabte 21 de novembre)

Organitza: 
Data de l'activitat: 
Dissabte, 21 novembre, 2015
Descripcio/Observacions: 

El dia 21 de novembre a l’Auditori de Girona es farà un concert d’homenatge a Joan-Pau Giné i a Ovidi Montllor. Per als qui us estimeu la llengua i el país, segur que serà una estona molt agradable. Serà un concert únic i irrepetible. Apunteu-vos-ho a l’agenda.

Pere Figueres, Pascal Comelade, Marta Elka, Carles Dénia, VerdCel i Dídac Rocher són els artistes que hi participaran.

Prèviament, a les 8 del vespre, es farà un xerrada amb en Xevi Planas i en Quim Vilarnau, que són dos dels periodistes que més dominen el món de la cançó en català, i segur que també ens aportaran informacions molt interessants.

Les entrades valen 14 €, però consulteu els possibles descomptes (Club Girona Cultura, ADAC, l'Òmnium Cultural, etc.).