Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Ceràmiques Terraforta

Telèfon: 
972 870 256
Correu electrònic: 
Descompte o obsequi amb el carnet: 
Si
Adreça: 
Ctra. Arbúcies, 101 BREDA
Població: 
Comarca: 
Selva
Tipus establiment: 
Botiga
Categoria establiment: 
Nivell de preu: 
Assequible

Imagina't una botiga on la ceràmica i els complements per a la llar s'integren en una antiga casa del 1543. Envolta't del caliu de la ceràmica i passeja't per l'interior d'un forn morú o trepitja una cuina típica catalana mentre tries el que més t'agrada. A Terraforta ens estimem l'artesania perquè coneixem el valor de les coses fetes a mà. Som una petita empresa de Breda que treballa amb artesans autòctons i de tot arreu. Volem posar al vostre abast aquells articles per a la llar que us siguin més assequibles, mantenint-ne la qualitat i l'originalitat al preu més just.