Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

CamíJove. Escola Diocesana de Navàs

Jornada i caminada de senyalització del tram entre Sallent i Avinyó

El CamiJove ha arribat a l'Escola Diocesana de Navàs.

El dia 5 d'abril vam fer una sessió explicativa del projecte als alumnes de 1er d'ESO en la seva assignatura optativa de "Fem Camí". La sessió es va centrar sobretot en la metodologia i importància de la senyalització d'El Camí, ja que el dia 7 vam fer una caminada per marcar l'etapa entre Sallent i Avinyó.

Aquesta primera caminada ha permès posar les marques d'aquesta etapa dins el teme municipal de Sallent, però ja està prevista una nova caminada de professors per complementar i finalitzar l'etapa fins al poble d'Avinyó.

Moltes gràcies a tots per la col·laboració.

Si sou una escola o una entitat d’educació en el lleure que us pot interessar participar en el Camí, visiteu l'apartat Camijove.