Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Baix Vinalopó

Dades Generals
Data Població: 
2012
Introducció: 

Aquesta comarca ens introdueix en uns paisatges amb contrasts importants. De la blavor de la mar que ensopega en les platges tranquil·les de Santa Pola, La Marina(Elx), i Guardamar, ens endinsem amb la gran plana, coberta primer per les salines de Santa Pola i després el camp d'Elx , engalanat amb les palmeres i els magraners,per finalment arribar a Elx , ciutat majestuosa pel seu palmerar i la seua història, bressol dels ibers.
Molt a prop podem gaudir d'una gran diversitat en fauna i flora en el Fondó-d'Elx-Crevillent i finalment ja tocant amb les Valls del Vinalopó, Crevillent amb la seua tadició tèxtil tan arrelada