Ubicació: 

A tocar de l’església de Santa Eulàlia hi ha el Museu d’Art Sacre, que exposa els objectes litúrgics procedents de les esglésies de la parròquia, molts d’aquests trobats en l’última restauració feta al temple de Santa Eulàlia. Està dividit en tres sales: orfebreria, tèxtil i paper, i guarda un canelobre romànic de ferro forjat, un encenser de bronze del s. XIV, una Vera Creu de 1571, pergamins i altres objectes relacionats amb el culte a Andorra.

Per a més informació: (+376) 833 551 i www.encamp.ad

El Museu Etnogràfic Casa Cristo ens permet conèixer la manera de viure d’una família andorrana a principi del s. XX. La casa va ser construïda el s. XIX i l’any 1995 el Comú la va adquirir i la va adequar com a museu. Consta de tres plantes i un cap de casa. A la planta baixa hi ha l’entrada amb les eines de camp, el llenyer i un celler, mentre que el segon i el tercer pis és on els habitants feien vida (amb la cuina, el menjador i les habitacions). A l’última planta s’hi emmagatzemava i assecava la collita i també s’hi guardaven diferents utensilis.

Per a més informació i visites guiades: (+376) 833 551, casacristo@encamp.ad i www.encamp.ad

El Museu de l’Electricitat (MW) permet fer un viatge en el temps des del moment que es va descobrir aquest agent físic i ofereix, a més, una introducció sobre què és l’energia i la seva importància en l’evolució d’Andorra. Així, a tall d’exemple, s’hi pot trobar l’explicació de com s’aprofitaven les aigües al Principat fins que es va construir la primera empresa hidroelèctrica i els canvis en la infraestructura a principi del s. XX.

Per a més informació: tel. (+376) 739 111, www.museumw.ad i museumw@feda.ad

El Museu Nacional de l’Automòbil conté des de vehicles que van sorgir a l’inici de l’automoció, com ara una Pinette de 1885 propulsada a vapor, fins als que es conduïen en l’època dels setanta. També hi ha una col·lecció de motocicletes, algunes de molt antigues i curioses, i s’hi exposen diferents objectes relacionats amb el món de l’automòbil.

Per a més informació: (+ 376) 839 760

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí