Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Festes d'Arenys de Mar

Dilluns, 31 març, 2014
Ubicació: 
Font/Autor: 
Ajuntament d'Arenys de Mar
Text aportat per: 
PAS

Festa Major : 9 de juliol, Sant Zenon

La festa major d'Arenys compta amb múltiples activitats per a tots els públics i amb el tradicional castell de focs a la platja. Els sis gegants d'Arenys de Mar, en Tallaferro i la Flor d'Alba, en Roc i la Maria, l'Elm i la Carmeta, surten al carrer i fan gaudir grans i petits de la seva festa. ,

Sant Roc: 16 d'agost

La festa de ,Sant Roc es caracteritza per la sortida dels macips, macipes i les captadores, que amb la seves almorratxes ruixen amb aigua de colònia a tothom. D'aquesta manera es recorda i manté el vot de vila que els avantpassats van fer al sant perquè els deslliurés de la pesta. Es tracta d'una festa molt especial i de les poques que es mantenen a Catalunya amb l'aigua com a protagonista.