Missatge d'error

  • Warning: include(/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg): failed to open stream: No such file or directory a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: include(): Failed opening '/sites/cami6.odisean.com/var/www/sites/default/fitxers/u1092/fitxers.jpg' for inclusion (include_path='.:/usr/local/phpfarm/inst/php-5.3.26/lib/php/') a eval() (línia 2 de /sites/cami6.odisean.com/var/www/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Concurs de gossos d'Atura de Llavorsí

Dilluns, 15 maig, 2017
Ubicació: 
Font/Autor: 
PAS, Ajuntament de Llavorsí
Text aportat per: 
PAS

Durant el mes d'Agost de cada any, l'Ajuntament de Llavorsí organitza el concurs de gossos d'Atura. En aquest concurs s'hi reuneixen els millors pastors i gossos d'atura dels Països Catalans, del País Basc i del Pirineu francès, on demostren les seves habilitats de comunicació amb els gossos per tal de controlar els ramats de bens.

Aquests concursos han permès donar a conèixer les diferents races de gos datura, entre les quals el gos d'atura català, de pèl llarg i curt. Així mateix, és un homenatge a l'ofici de pastor, un ofici que es va perdent i que cal mantenir viu.